Maandelijks dossieronderzoek

Geplaatst door | mei 12, 2017 | Nieuws | Geen reacties

Maandelijks dossieronderzoek biedt u continu inzicht in adverse events. U kunt dossieronderzoek bij ons afnemen als service: elke maand analyseren we een vast aantal dossiers, en koppelen de resultaten direct terug. Hierdoor houdt u continu zicht op de kwaliteit en kunt u waar nodig snel verbeteringen doorvoeren.

Dossieronderzoek is een internationaal op brede schaal toegepaste methode om adverse events op te sporen en verbeterpunten in de kwaliteit en veiligheid van de zorg te detecteren. Uw dossieronderzoek is bij ons in goede handen. Ons team medisch specialisten en verpleegkundigen heeft uitgebreide ervaring in ruim 15 ziekenhuizen. We hanteren de internationale methodiek van de IHI Global Triggertool. Per dossier wordt beoordeeld of er sprake is van adverse events, wat de categorie van de schade is en of er een relatie is met eventueel overlijden.

U krijgt een helder rapport waarin we onze bevindingen presenteren. Daarnaast komen we met adviezen en aanbevelingen op welke punten de zorg of de registratie verbeterd kan worden.

Lees ook onze 7 aanbevelingen voor effectief dossieronderzoek Download brochure

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.